meni se uvijek desilo da bi sanirali to kaj smo trebali kroz 2-3 dana s kortićima, pa onda za 3-4 dana još gore
meni se uvijek desilo da bi sanirali to kaj smo trebali kroz 2-3 dana s kortićima, pa onda za 3-4 dana još gore
ali, treba bar jednom probati..pa bude vidla..ako se vrati, ne može to biti sad tak puno gore..možda se crvenilo više ne vrati..
na njezinom mjestu bi to napravila: prvo bi namazala tak kak mi je pedica rekla, ako bi se vratilo, naručila bi si posušku kremu ili euten..
i tražila uputnicu za vađenje krvi za ukupni ige( da provjerim ima li alergije), i sige na mlijeko, jaje, brašno i prašinu..dijete nije premalo za to..i ako bi bilo što pozitivno od toga, prestala bi to jesti, ako bi bilo negativno jela bi..a, dermatitis bi dalje održavala gore navedenim biljnim kremama ( to su zamjene za kortiće) i nekom neutralnom kremom..
ako bi testovi ispali dosta pozitivni, onda nebi niti jela orašasto, rajčicu, agrume..ali, svakako probaj prvo s terapijom, jer ako se opet vrati onda to je ad..bar buš znala..a, djetetu ne bude NIŠTA od toga..ne bude mu ništa ako bi mazala 5 dana svakih 2 tjedna i tak godinu dana, a kamoli jedno mazanje ako me razumiješ..