Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4690

Tema: Atopijski Dermatitis

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ja mislim da ti je to na pelenskoj regiji dermatitis..kažeš prošlo na licu, sad se valjda pojavilo na pelenskoj regiji..neminovno ti je da ideš dermatologu i tražiš ukupni ige i sige na ono što sma ti prije napisala, da prvo utvrdiš da li je podloga kakva alergija.( to moraš bez obzira kaj bude rekao dermatolog)..možeš ga namazati kortićima i u pelenskoj regiji..za pelensku regiju je najbolji triderm..ima malo kortića, onda je i antibiotik i za gljivice ako bi slučajno bile..pa kupi si euten ili posušku kremu..one su ti biljne i najbolje rezultate daju..nemoj da se dijete pati s tim crvenilom..jer teško će pomoći ostala ta ulja i itd..ako je u podlozi alergija, bez nekog konkretnog lijeka teško će proći..

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

moj mali još dan danas zna dobiti crvenilo po jajčekima i na preponama..to ti je ad..ali, za to ti je najbolji triderm..možeš ga kupiti u apoteci..maži s tim 2x 3 dana i bude prošlo..i obavezno dermatologu da što prije utvrdite kaj mu smeta..tako da ti to možeš izbaciti iz svoje prehrane..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •