-
ja mislim da ti je to na pelenskoj regiji dermatitis..kažeš prošlo na licu, sad se valjda pojavilo na pelenskoj regiji..neminovno ti je da ideš dermatologu i tražiš ukupni ige i sige na ono što sma ti prije napisala, da prvo utvrdiš da li je podloga kakva alergija.( to moraš bez obzira kaj bude rekao dermatolog)..možeš ga namazati kortićima i u pelenskoj regiji..za pelensku regiju je najbolji triderm..ima malo kortića, onda je i antibiotik i za gljivice ako bi slučajno bile..pa kupi si euten ili posušku kremu..one su ti biljne i najbolje rezultate daju..nemoj da se dijete pati s tim crvenilom..jer teško će pomoći ostala ta ulja i itd..ako je u podlozi alergija, bez nekog konkretnog lijeka teško će proći..
-
moj mali još dan danas zna dobiti crvenilo po jajčekima i na preponama..to ti je ad..ali, za to ti je najbolji triderm..možeš ga kupiti u apoteci..maži s tim 2x 3 dana i bude prošlo..i obavezno dermatologu da što prije utvrdite kaj mu smeta..tako da ti to možeš izbaciti iz svoje prehrane..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma