-
Frendica mi preporucila da odem u jednu ljekarnu popricat s jednom magistrom pa sam danas tako i napravila. Ona nije bas za kortice al razumije zasto sam morala mazat. Kaze da guzu ne mazem s tim nego mi je dala od Avene testere krema s cinkom, kaze trebalo bi pomoc. Dala mi je i po dva testera Exomega ulja za kupanje i kreme za koju kaze da je odlicna, isto tako dva testera Avene kreme. Kaze sta cu kupovat ako ne znam dal ce pomoc. To me osvojilo, nije joj do toga da proda, stvarno mi je zeljela pomoc.
Savjetovala je, kao i pikula, da ne koristim prirodna ulja da ne napravim jos vece sra**.
Zanimljivo mi je kako atopijski povezuje s cjepljenjem. Ocita je protivnica cjepljenja barem do godine dana, dok se, kako sama kaze, ne razvije imunoloski sustav koliko-toliko.
Uglavnom, kaze nek obavezno dojim i dalje, da je to veliki plus, kad maleni malo poraste da krenem s probioticima.
Uvjerena je da je ovo na guzi od atopijskog tj. da, posto sam ja mazala lice i tu se osip povukao, tijelo ga je izbacilo na drugo mjesto. Tako da je uvjerena da su kortici samo trenutna pomoc i da ce se AD na lice vratiti, sad ovisi o meni u kolikoj mjer tj. sta cu ja poduzet da to bude cim manje. Znaci i dalje moram izbjegavat jace alergene, malenom pronac odgovarajucu njegu, bilo Exomega ili nesto trece i jasno, drzat dijete u sto ciscem okruzenju.
Savjetovala mi je, ukoliko se ovo na guzi ne smiri, da odem do pedijatrice jer moguce da su to sad vec i gljivice.
Eto, ustvari mi je savjetovala sve ono sto ste mi i vi. Danas sam ga okupala u Exomegi pa cu sad vidjet sta ce se dogadat.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma