-
koksy, vidim da uopće ne razumiješ primjenu kortića..naravno, nova si u tome..nisam niti ja na početku..ali, pošto smo pravi atopičari već 5 godina, diplomirala sam već na tome..svi koji čuju riječ kortić, ježe se od toga..a, u biti nisu tak strašni ako se pravilno mažu..nuspojave su ako se mažeš s njima stalno pa makar i kratkim pauzama 20 godina, i onda ponekad nema nuspojava..ako si mazala lice 5 dana, sad možeš, guzu, onda ruku, onda nogu..to je drugo mjesto..čak se može mazati i cijelo tjedno odjednom, samo onda idu razblaženi kortići, ujutro pola, pa navečer pola..to kaj bi ti namazala je kao da ništa niti nisi namazala..hoću ti objasniti kortiće samo..više budeš novca potrošila isprobavajući te neuutralne kremice, i još bude više buknulo od silnog isprobavanja..dobro,kreme sa cinkom su super za guzu, ali za pelenske osipe, ne za ad..istina je da kad zaliječiš guzu, bude buknulo negdje drugdje..negdje mora, jer očito je dijete izloženo alergenu..moguće da je i od cjepiva, vrlo moguće..zato ponavljam, testirati dijete da znaš što izbaciti iz prehrane, dijete nije premalo za to..a, za to vrijeme djetetu olakšati koliko je to moguće pa makar i s kortićima..jer dijete to svrbi i peče, a ima lijeka za to..ima i biljnih krema koje sam spomenula, djeluje 99% na sve pozitivno..
znači ako se maže s kortićima lice 5 dana, može se opet guza , onda opet se može noga, pa ruka, pa opet lice, pa opet glava..to su različiti dijelovi tijela, nije to tableta..i tak da mažeš cijeli mjesec ništ djetetu ne bude..ali, to je samo privremeno, dok ne otkriješ alergene..hvala Bogu da nam postoji posuška i euten..evo, to su ti biljne kreme i sigurno djeluju..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma