-
E ja sam od onih koja bi ti preporučala da ipak napraviš ige, bar u svezi stava moje djece, Ige i ukupni im je bio JAasaako visok unutač djetama i tome kaj su bili na cici, ipak ti moraš dobro znat kaj smiješ jest i ti pa i dete. Pedijhatar može dat uputnicu za rist i rast na određene alergene,ali ga pretežno daju prema preporuci specijaliste.Ide se u bolnicu u početku smo radili to u Klaićevoj ( gdje imamo sve specijalističke preglede njih 5-6 specijalista) , a u zadnjih godinu dana išli smo na sveti duh, jer u Klaićevoj nisu imali testera. Ako hoćeš iću određenu bolnicu nazovi i pitaj dal imaju to što trebaš. Inače nisam sklona da se prickovi rade svako malo jel je to čisto malo mučenje klinca, mada je moja to odradila s 6 mjeseci bez prekora, ali je sve bilo negativno osim histamina, koji je bil pol ruke, a u isto vrijeme ige je bio jaaako velik.
I da probiotici bi trebali uveliko pomoć, u početku je klinjo bio na Giogayi nisam vidjela rezultata, pa smo prešli na Pandu ( to je specijalizirano baš za takve male ko tvoj, ali smo mi počeli tek s godinu dana), sad možda pomaže nisam ziher, kažu da su mu možda unutra dost tog otećeno kad ima tak jako dermatitis i takve lude ige na svaki veći alergen.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma