-
koksy, smrdljiva kakica nema veze s lokalnim mazanjem kortikosteroida..
a, što se tiče zamjene kortića, neki prirodni sastojci stvarno to očito mogu..vidim po svom djetetu koji je stvarno pravi atopičar..isto kao što je npr.češnjak kao prirodni antibiotik..tako i neko bilje, propolis isto ima svoju moć ..
a, što se tiče astme, opet naglašavam pravi atopičari ju skoro pa uvijek dobiju..ali, baš oni pravi atopičari..ali, ne bojim se astme..uz pravilnu terapiju sve je ok..
pravi atopičar već dobi osip sa tri tjedna starosti..nosi određeni gen i nemre si puno pomoći..
koksy, mislim da tvojem djetetu bude to prošlo..a, s kim budeš mazala, s kim ne budeš sama odluči, ti si pitala za savjete , a ja koja sam prošla i nebo i zemlju za ad sam ti htjela reći dobronamjerne savjete..imam dugi staž u tome, prošla sam sve alergologe ( čak i dr.richtera) i dermatologe, probala sve kreme, proučila sve članke ( čak sam si prevađala i švedske stranice
).i eto, mojem sinu je puno bolje, i ne trebamo se niti mazati kortićima koji je okorjeli atopičar..
sad da imam treće dijete uopće se ne bojim ad-a..jednostavno znam kaj raditi da spriječim i držim to pod kontrolom šta god da bilo..sretno..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma