-
potpis pod bubicu i pikulu
puno mama pravi od muhe slona
osobno se uvjerila, primjeri oko mene... dramatiziraju oko 2 suhe fleke
iako je "svakom njegov problem najteži", opet treba stvari gledati u perspektivi...
-
očito ste me neki krivo shvatili..pa nisam ja rekla da bude sad dijete od koksy dobio astmu ili ne znam kaj..
što se mene pita od koksy dijete niti nema jaki ad..ako ga uopće ima..nego sam rekla da oni pravi jaki atopičari u 90% slučajeva ju dobe..to je negdje rekao i dr.Richter..i ne mogu si previše pomoći jer nose taj gen u sebi...moj mali svaki dan već 4 godine pije antihistamin, pa svejedno ima dijagnozu astme..jedna susjeda isto tak curica, nemaju simtpome jer su pod terapijom..znam da i od jelene tu iz forume mala je na flixu..to je činjenica..naravno, da postoje i nealergijske astme, kojekakve..zato i jaki atopičari dobe astmu zbog tih jakih alergija koje imaju..naravno, da ima blažih i jačih ad-a..onaj tko ima jakia ad, 90% mu je da dobi i astmu...a, 10% da ne bude..o čemu mi pričamo uopće tu? ja ne znam..
konačno postoje te neke biljne kreme, umjesto da ste neki sretni, nije dobra..pa ok, ko voli nek izvoli..
-
potpisujem mayu da neki iz buhe rade slona od 2 suhe flekice..nagledala sam se toga i malo previše..
jednostavno najzadnje nemam pojma o čemu vi uopće diskutirate..
samo sam koksy rekla da proba namazati to tak kak je rekla pedica s kortićima, da od par mazanja ne bude ništa jer je ona već počela spominjati astmu..a, koliko sam pročitala i ti si pikula za kortiće u kriznim situacijama..predložila sam biljne kreme ako netko ne želi kortiće..ako već idemo i razglabati o kremama kaj se sve mučka..kakve pa su tek ove avene, itd..kaj pa tu sve tek smučkaju, inače krema ne bi bila postojana..sve koje nemaju konzervansa i aditiva bi trebale stajati u frižideru ( tak mi je moja kozmetičarka rekla)...
a, što se tiče astme, samo sam rekla jednu činjenicu i statistiku..postoji puno oblika ada, astme..ali, postoji i taj ad, pravi atopičar koji ima jake alergije, ige preko nekoliko tisuća, osip već s 3 tjedna ..koji kasnije razvije i inhalacijke alergene, nutritivne prođu i dobe astmu..to mi je lično rekao i dr.Richter kad smo bili kod njega..naravno, blaži slučajevi mogu proći bez astme..a, može netko dobiti i astmu ,a da nije niti imao dermatitis, niti alergije, kasnije, prije..naravno svega ima..uglavnom ne znam o čemu uopće razgovaramo...neda mi se više pisati..pozdrav..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma