-
Ma ja se sama ponekad osjecam ko da radim od muhe slona pogotovo kad citam o vasim borbama s AD-om al ono, svi ocekujemo i nadamo se zdravom djetetu a kad ga gledas svog osipanog i vidis kako se taj osip siri sve vise sigurno neces odmahnut rukom i rec "nije to nis strasno". Pitat ces, guglat ces, trazis ces strucno misljenje. Al ja sam, kao i mnoge, vec duuugo na ovom forumu i naucila sam da ne treba poslusat bas svaki savjet, treba ih filtrirat i prilagodit svom osjecaju. Jer bi inace vec dosad dijete namazala sa bar 12 krema i stavila ga pod stakleno zvono a iz svoje prehrane bi izbacila sve osim vode.
Bilo mi je zanimljivo ovo za astmu sto je pisala stela jer je i ona magistra u ljekarni spominjala astmu kao posljedicu AD-a. I uopce nisam to shvatila kao AD = astma.
No dobro, sve u svemu, malac je dobro, dal od Exomege ili neceg treceg, ne znam. Mazem ga s kremom dvaput dnevno, kupam s uljnom kupkom svaki drugi dan. Nasla sam jos jedan suhi dio na nozi, nije crveno, samo hrapavo.
A i Svenu se pojavio crveni lisaj iznad usne, namazala sam i njemu s Exomegom i vec je bolje. Kod njega je odmalena bila alergija tj. preosjetljivost na kikiriki. Izbjegavamo ga ali u vrticu se zalomi da pojede smokice pa pretpostavljam da je zbog toga izbilo. Iako sam ja mislila da ce se ta osjeljivost smiriti do 3. godine al eto, preko 4 i jos uvijek ga smeta.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma