Trebam savjet tj, misljenje vas iskusnih jer sam opet zapela s upitnicima iznad glave...
Dakle, znate da sam koristila testere Exomega kupke i kreme. 2 tjedna su super pomagali, kad sam ih potrosila kupila sam proizvod jer je bilo ocito da mu odgovara. Medutim, cim sam pocela s tim vratio se osip i to samo na predjelu oko usta i ispod brade. Prilicno je jako bilo crveno. Al ja sam mazala dvaput dnevno, kupala sam ga svaki drugi dan i to se koliko-toliko drzalo pod kontrolom, nije se sirilo, tu i tamo bi se smanjilo crvenilo al nikad nije nestalo.
Sinoc je bio dan za kupanje al on je zaspao vec u pola 7 i u 8 sam odlucila da ga necu budit nego ga samo preselit u krevet, znaci bez kupanja i bez mazanja.
Ujutro se probudio prekrasnog cistog lica...Je mu malo suho ali nema apsolutno nikakvog crvenila.
E da, i guza mu je bila katastrofa ovih dana, jucer sam bila 100% sigurna da su gljivice, muz je navecer podignuo Plymicol u ljekarni al nisam ga uspjela namazat kad je zaspao. Ujutro i guza savrseno cista...
Sta sad to znaci? Da njemu ipak Exomega ne pomaze? Da bi bilo bolje da ga ne kupam vise dana? Da ga ne mazem uopce? Nikako mi neide u glavu kako mu je puno bolje bez iceg...