Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4690

Tema: Atopijski Dermatitis

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

I opet ja! Jucer smo krenuli s dohranom. Sad ce 6 mj. za 11 dana. Poceli smo s kuhanom jabukom, prihvatio ju je vise nego dobro. Znaci, jucer jeo i sve 5, danas jeo i vec nakon 4-5 zalogaja zacrvenio se i to prilicno, najvise oko usta. Maknula ja kasicu, splasnulo i crvenilo. Nakon nekih sat vremena mu dam ciku i on se zacrveni uzasno, bas jako. Zahvatilo kompletno cijela oba obraza i po sljepoocnicama. Pristic na pristicu. Povuklo se i to brzo. E sad, jel moguce da je od jabuke? Da prekinem dohranu? Sta bi vi na mom mjestu?

Točka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    I opet ja! Jucer smo krenuli s dohranom. Sad ce 6 mj. za 11 dana. Poceli smo s kuhanom jabukom, prihvatio ju je vise nego dobro. Znaci, jucer jeo i sve 5, danas jeo i vec nakon 4-5 zalogaja zacrvenio se i to prilicno, najvise oko usta. Maknula ja kasicu, splasnulo i crvenilo. Nakon nekih sat vremena mu dam ciku i on se zacrveni uzasno, bas jako. Zahvatilo kompletno cijela oba obraza i po sljepoocnicama. Pristic na pristicu. Povuklo se i to brzo. E sad, jel moguce da je od jabuke? Da prekinem dohranu? Sta bi vi na mom mjestu?
    Ja sam radila ovako - dok god je na nešto reagirao nisam uvodila ništa novo. Tek kada sam bila sigurna da nešto ne smije, prekrižila sam namirnicu i tek onda krenula dalje sa dohranom. Potrebno je uvjeriti se da mu određena hrana doista smeta. Tu hranu makneš na mjesec dana pa pokušaš ponovo sa malim količinama.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •