Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4691

Tema: Atopijski Dermatitis

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

namazala joj sinoć sudocremom, jutros 5 min nakon kakanja stanje katastrofalno, točke jedna do druge, skoro pa krvare, ne znam kako bi to opisala, gledam u to i plačem. nedjelja je, ne rade apoteke, imam taj afloderm al jučer 2 mazanja nisu pomogla, ne znam da li da nastavim? dal ju to peče? jedemo ***** kašice od pira, riže i zobi već mjesec dana, šta je moguće da je počela sad reagirati na brašno?

orlica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj nadia prvotno napisa Vidi poruku
    namazala joj sinoć sudocremom, jutros 5 min nakon kakanja stanje katastrofalno, točke jedna do druge, skoro pa krvare, ne znam kako bi to opisala, gledam u to i plačem. nedjelja je, ne rade apoteke, imam taj afloderm al jučer 2 mazanja nisu pomogla, ne znam da li da nastavim? dal ju to peče? jedemo ***** kašice od pira, riže i zobi već mjesec dana, šta je moguće da je počela sad reagirati na brašno?
    Mislim da bi trebala nastaviti sa aflodermom! A kakve pelene koristiš? Možda je reakcija na pelene....ja svoju malu par puta na dan ostavim bez pelene da joj malo koža dobije zraka!

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

da, išla sam navečer kasno kupiti druge pelene, i na to sam mislila. nazvala sam danas jednu dežurnu apoteku, pa mi ženskica rekla za tu aflodermu da slobodno stavim, s tim da se naravno javim ujutro pedijatrici
    nadam se da ću ujutro naći čistu guzu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •