Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4690

Tema: Atopijski Dermatitis

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

elocom krema i mast je razlika samo u čemu je razijeđen kortić da li u belobazi ili masnoj podlozi, o čemu ovisi što će ti dr. preporučiti ne znam vjerojatno o bebinoj koži, godišnjem dobu, nisam struka, svakako elocom mora biti priređen prema lječničkom receptu znači udio kortića i podlogu određuje pedjatrica ili specijalist. Možeš mazati nakon 2 tjedna ništa se neće dogoditi samo vodi dnevnik i pokaži dr kad idete na kontrolu. mi smo imali fazu kad su se iščuđavali dnevniku u kojem smo mazali s par dana pauze dva mjeseca u komadu a bila je beba od par mjeseci, ali svejedno kad god smo došli ili nazvali da provjerimo rekli su mažite. Nije imala niti jednu nuspojavu. mislim da nuspojave ovise i o površini koja se maže,kod nas su bili samo obrazi i pregibi.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    svakako elocom mora biti priređen prema lječničkom receptu znači udio kortića i podlogu određuje pedjatrica ili specijalist.
    Hm...ovo nije razrijedeno, obicna Elocom mast... Namazala sam mu danas nakon 15 dana pauze jer je bas bio uzasno crven a zahvatilo mu je, osim obraza, i cijelo celo i pregibe.

jelena.o nema visoku temp, do 37,7 u guzi. A i to nije stalno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •