Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4690

Tema: Atopijski Dermatitis

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj pzulic prvotno napisa Vidi poruku
    čini mi se da je netko nekih 10-tak stranica unaprijed pisao da je na produženom porodiljnom zbog AD-a. Da li imate pravo i na onaj uvećani dječji doplatak od onih 832 kn?. mi smo dobili produljenje porodiljnog godinu dana zbg AD-a dvoje djece, alergija na grinje i jaja pa me zanima da li ću imati pravo i na DD.
    mama pzulic, imas li pm da se cujemo oko tog produljenog. Meni su isto rekli da mogu traziti produljeni za malenu (14 mjeseci - AD i alergija najvjerojatnije na KM), al neki kau da su to sad postrozili. Jesi bila na komisi za produljenje

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj mateco prvotno napisa Vidi poruku
    mama pzulic, imas li pm da se cujemo oko tog produljenog. Meni su isto rekli da mogu traziti produljeni za malenu (14 mjeseci - AD i alergija najvjerojatnije na KM), al neki kau da su to sad postrozili. Jesi bila na komisi za produljenje
    imate pravo na prodiuljenje za njegu djeteta, više o tome http://forum.roda.hr/threads/41775-N...III-dio/page31

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

koksy, nije nešto posebno povišeno..ali, sitnicu je znači da se nešto događa..po mojemu dijete još nije razvilo neku alergiju na nešto ( za sada, a možda niti ne bude) , nego je samo intolerantno na nešto..očito nešto jede, ili udiše ali ne raegira odmah nego nakon nekog vremena ( dana, tjedana) dok se tijelo toga zasiti pa to onda izbacuje u vidu osipa i crvenil..u biti to je ad.. a, ništ..bude prošlo s vremenom..hrani dijete kao što si i do sada, maži ga, u upalnim stanjim s kortićima, možeš naručiti i one biljne kreme posušku ili euten..zakon su kreme..
    LP.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •