Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4691

Tema: Atopijski Dermatitis

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Nep mi smo ustvari od 2. mjeseca atopičari i upravo je bepanthen to sve držao pod kontrolom..
    Ovo što si gore napisala je identično meni rekao dermatolog, kupanje svaki dan u ovim gore sredstvima što si navela i odmah nakon kupanja brzo kremu.
    Isto tako mi je kazala da uvijek držim dijete "masno" i dobro namazano doslovce da mi klizi niz ruke.

A što kad dođe ljeto, mi smo u Dalmaciji po cijeli dan na moru???
    Njoj je doduše koža tijela super, sasvim normalna i nikad ništa, problem je jedino lice, suhoća i te crvene upaljene fleke koje se javljaju, užasno su suhe i tvrde.
    Što da joj stavljam na lice i tijelo ljeti. Ima li tko ideju???

Nep avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Pepita prvotno napisa Vidi poruku
    Nep mi smo ustvari od 2. mjeseca atopičari i upravo je bepanthen to sve držao pod kontrolom..
    Ovo što si gore napisala je identično meni rekao dermatolog, kupanje svaki dan u ovim gore sredstvima što si navela i odmah nakon kupanja brzo kremu.
    Isto tako mi je kazala da uvijek držim dijete "masno" i dobro namazano doslovce da mi klizi niz ruke.

A što kad dođe ljeto, mi smo u Dalmaciji po cijeli dan na moru???
    Njoj je doduše koža tijela super, sasvim normalna i nikad ništa, problem je jedino lice, suhoća i te crvene upaljene fleke koje se javljaju, užasno su suhe i tvrde.
    Što da joj stavljam na lice i tijelo ljeti. Ima li tko ideju???
    draga mi smo od prvog dana atopicari imala je cak napadaj da mi je prestala dva puta disati i zavrsila na intenzivnoj s ugrozenom novorodjencadi... kazu da kilaza bebe ima utjecaja na to, moja se rodila sa 4150kg... danas sam pukla i otisla u ljekarnu i kupila sam mustelinu kremu za tjemenjacu i seboroicni dermatitis vlasista i lica i cekam vecer da je namazem... platila sto kuna tubicu koju jedva vidis ali to i je zadnja nada cula sam za magicni Eutan i skup je ko vrag, 430kn i navodno rukom odnese ali odnese posljedicu, ne odnese uzrok, treba naci uzrok... od prasaka koristim faks sensitive a omeksivac silan za bebe, jucer mi jedna doktorica rekla da je na testiranjima omeksivaca jedino on bio bez kemije i donekle je najprirodniji a ja ga koristim jos od starije kcerke koja je isto imala ad ali jako jako blagi i povukao se sa 6 mj sam od sebe... ne znam vise ljudi luda sam, znam jedino da farmaceuti na meni dobro zaradjuju dok ja placem i cupam kosu... nije mi zao novaca vec dajte barem pomozite necim pa koliko kosta da kosta

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •