-
Ne znam, ali kod nas stanje zaista nije toliko loše, mislim uopće nije nešto posebno loše.
Ona od rođenja ima problema, ali kao pedica je govorila da je to samo osjetljivost jer je roba iritira.
Ja sam sve ovo vrijeme jela sve i pila sve, km ponekad i više od pola litre i nisam primijetila da je bilo gore ili bolje.
Agrume ne konzumiram nikako od prije dva mjeseca, ne znam zašto ali oni su mi se učinili sumnjivim.
Izbacila sam sve potencijalne alargene i to je to. Ja bi za svoje dijete učinila sve, bez razmišljanja.
Ali moram priznati da mi uopće nije lako, jer ovo je prvi put u životu da ja nešto ne smijem jesti.
Nikad nisam bila na djeti ili sl. jela sam čokolada na kile kad mi se jelo.
Moram priznati da mi je ovo odricanje teško palo i baš mi znači vaša podrška 
Da ću se pridržavati pravila u to nema govora, taman da hoće dojiti do četvrte godine...
Za svoje dijete bi sve napravila bez kompromisa.
I meni je to čudno s km, zašto može kad ga prokuham. Pitala sam dvaput je li to misli na ono u tetrapaku i kaže da jest.
Znam da je jedan od poznatijih dr.
Vi što pijete kavu s mlijekom, što stavljate umjesto km??? Ima li neka tajna 
Meni je N. sada super, prvi put otkako se rodila smo mazali kortićima...sad ćemo vidjeti s izbacivanjem dosta toga iz moje prehrane hoće li stanje ostati dobro, hoće li se pojaviti ali u blažem obliku ili će opet biti isto.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma