Citiraj Nep prvotno napisa Vidi poruku
ne znam je li kome palo na pamet ali moja mala iako ima sumnju na alergiju na km mislim da ipak nije na to alergicna vec na deterdjente i omeksivac... dosla sam do tog zakljucka zato sto svaki put kad ju uzme netko drugi tko nema opran ves nasim sredstvima ona bukne sutradan i sva je osuta a dok je pila drugu formulu na bazi km imala je normalnu stolicu i nikakve poteskoce nije imala, sad dok pije Neocate ima stalno zelene smrdljive stolice i nikako ju dobit da bude sita... negdje sam procitala da je netko imao slicnu alergiju i sav je svoj ves prao s onom eko kuglom sto ne koristi deterdjent i omeksivac... ta je kugla preko top shopa 400kn a u kauflandu sam je vidjala za 50kn... ima li netko iskustva s njom? je li se netko sjetio probati je ako mu je bebac alergicar na deterdjente kao moj?! jucer smo vadili krv za IgE i elektrolizu proteina jer smo naruceni uskoro na prick pa cu bas pitati alergologa da je skine s neocatea i vrati na normalnu formulu ako se pokaze da nije km
muž mi je kupil tu iz kauflanda za 40 kuna kuglu, oprala jednom, ništ različitije nego sam prala s malo sode, moj je navodno jako alergičan i na detergente. a kad ju neko nosi stavi prvo svoju pelenu prek njega, pa onda dete. Valjda ne pereš veš s omekšivačima, prvo probaj samo sa sodom, + 2x ispiranje.

Od neocate normalno da smrdi, pa i on sam po sebi smrdi.