-
Bok cure, nemam vremena čitati postove od početka pa vas molim da mi oprostite ako ponavljam pitanja o kojima se već govorilo. Naime, imam dijete od 2 godine koje oduvijek ima jake atopije po čitavom tijelu. Ponekad se jave malo jače a nekad manje ali su uvijek tu i po licu su povremene.
Naši pedijatri jednostavno ne znaju što s njom i samo nam daju kortikosteroide i kremice, probali smo sve i ništa osim kortikosteroida joj ne pomaže. Problem je što joj ih ne mogu mazati po velikoj površini, nju bi cijelu trebala mazati, a ionako joj se nakon što stanem mazati vrate atopije u roku par dana.
Zanima me da li u Zagrebu rade alergo testove djeci od 2 godine i koje. Ovdje su joj pokazali alergiju na jaje, ribu, meso druge klase i to jako malo. Ništa drugo joj nisu ni radili. Rekli su da je još mala za to.
Vjerujte mi da me duša boli gledajući je svaku noć kako se češe po čitavom tijelu dok spava. Ujutro se diže sa novim ranama koje krvare. I to je svaku noć i traje oduvijek, od kada se rodila se češe. Ona u biti ne zna što je život bez češanja. Dva puta je imala infekciju kože i pila je zbog toga antibiotik.
Rekli su mi da izbjegavam mlijeko(na njega uopće nije pokazala niti malu alergiju), orašaste plodove, ribu i jaje do treće godine. Ma naravno da joj to ne dajem, i sama sam primjetila da joj je gore kad to jede i bez njih, ali i bez toga joj nije dobro.
Htjela bi da mi se javi netko tko je imao ovakvih problema. Ima li načina da dvogodišnjaku otkrijem što mu smeta?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma