Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4690

Tema: Atopijski Dermatitis

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    LIMA avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Mojoj curici je ljetos dijagnosticiran AD (alergična je na grinje), imala je grozne rane veličine dlana na potkoljenicama. Riješili smo kortićima ali se još par puta počelo vraćati i tada nam je kod noćnog svrbeža pomagala zob (kuhala sam zob i namakala obloge te preko vlažnih obloga zamatala prozirnom kuhinjskom folijom i tako smo "preživljavali" noći). Istina, ona nema teški oblik, lani je bilo malo, ove godine malo više pa ako će nekome pomoći info.

happy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

zdravo,tek sam se ukljucila na temu..........i ja imam sincica od 7 mj prije mj dana poceo se cesati po noci,sto nam nije dalo spavati,svaki sat vremena je bilo budjenje,ali se cesao ali samo po stomaku i po vratu,nije bilo nikakvog osipa,pomislila sam da mu je vruce,vec nakon 10 dana poceli su se pojavljivati krugovi slicni lisajevima.odvela sam ga pedijatrici i kaze da sumnja na neku gljivicnu infekciju,dala nam je kremu travocort da mazemo 10 dana,osip je prosao ali se sada nakon 15 dana ponovo pocelo pojavljivati,i opet lose spava,vec su mu izbila 2 zubica pa neznam da li to ima neke veze sa osipom???

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj LIMA prvotno napisa Vidi poruku
    Mojoj curici je ljetos dijagnosticiran AD (alergična je na grinje), imala je grozne rane veličine dlana na potkoljenicama. Riješili smo kortićima ali se još par puta počelo vraćati i tada nam je kod noćnog svrbeža pomagala zob (kuhala sam zob i namakala obloge te preko vlažnih obloga zamatala prozirnom kuhinjskom folijom i tako smo "preživljavali" noći). Istina, ona nema teški oblik, lani je bilo malo, ove godine malo više pa ako će nekome pomoći info.
    to je sve ok ak dete istodobno nije alergično i na zob koja ima glutein ko moje tak i da i tu opreza

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •