Citiraj bubica27 prvotno napisa Vidi poruku
Kad je bio beba nalazi testiranja mu bili negativni a zapravo mu sve smetalo..sad ima cijeli popis zabranjenih stvari, ali osim hrane tu su i biljke, grinje, prasina, priroda oko nas od koje ne možemo pobjeći..a smeta nam..
to s testiranjem je zeznuto jer kad si u akutnoj fazi i imuni sustav ti divlja - osjetljiv si na sve. meni je jednom od 130 testiranih tvari ispalo pozitivno na 87 ali to varira. npr. kad sam u lošoj fazi i jedem recimo rajčice ili mlijeko - pogoršati će mi se simptomi i izbacivanje takve hrane će mi smanjiti simptome. ali kada sam u dobroj fazi mogu jesti te stvari bez ikakvih posljedica. želim raći - isplati se testirati i mijenjati prehranu, ali to ne znači da do kraja života neće smjeti to jesti, već će znati što izbjegavati u akutnim fazama.

u svakom slučaju, i bez testiranja sigurno se isplati izbaciti sve umjetno i previše obrađeno (rafinirano, umjetni konzervansi, boje, mirisi, zaslađivači, pojačivači okusa, bijeli šećer), također premasno i prezačinjeno (veza s jetrom). i još pripaziti na detrđente, mirise, kozmetiku - sve umjetno je iritans.

palčica: gdje si se išla testirati, koliko te koštalo... ako ti se da malo opisati..