Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4691

Tema: Atopijski Dermatitis

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj dixie prvotno napisa Vidi poruku
    evo, obavili smo testiranje. prick test pokazao alergiju na km, jaja, pšenicu, rižu. sutra vadimo krv. zna li netko koliko se čekaju nalazi krvi?

inače, na žalost moja preporuka je izbjegavanje dr pavića u klaićevoj jer je potpuno nezainteresiran za dijete i alergiju. savjete ne daje, razgovara kao robot, a uz to ne zna koji proizvodi sadrže gluten, a koji ne te se potpuno zbunio na pitanje moram li izbjegavati samo pšenicu ili i gluten jer je mislio da glutena ima samo u pšenici. ja i dalje nisam sigurna na šta mi je dijete alergično jer je dr rekao da izaberem proizvode na koje će ga testirati, ali da ne pretjeram jer je beba. ja rekla neke, alergija se pokazala na dio njih, a još je brdo toga ostalo pod upitnikom.
    cca 10-15 dana nazovi 4600245 u tih par dana pa ćeš saznati jel su gotovi, inače kad imaš kontrolu, jer ti neke sestre ne žele dati papir prije kontrole.
    a ugljikohidrate koje imaš na tapeti su proso, kukuruz iz provjerenih izvora, i opet proso.
    nikakve kupovne mučkalice tipa tjesta i slično koje je bez gluteina ( sve u svom sastavu ima rižu)

sad traži da na uputnici piše i pšenica i gluten za rist, ak može da ubace i ječam, zob, raž.
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 19.02.2013. at 07:55

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •