-
Mi idemo na Šalatu kod dr.Murat Sušić i super je.
nego, što se tiče pande. Ja mu to inače dajem prije proljeća i sad bude cijelo proljeće pio, i onda negdje na sredini ljeta opet. Ali, u jesen i zimu mu ne dajem. Koliko dugo to on smije uopće piti?
ja mu jednu vrećicu sipam u jako malo vode, i to onak mlačnu vodu. i za 15min kad se on digne, stavim malo soka, par kapi sirupa od višnje i dodam još malo vode, tako da je to oko 1dcl tekućine i onda on to na cijevčicu popije isto u hipu, ali obavezno želi na cijevčicu.
I onda nakon 10 min mu dajem aerius sirup 5 ml. I tek jede nešto onda za pol sata ili jedan sat, obično kruh.
Danas sam mu prvi put dala bez soka i čisto malo, ali jedva je popio. Tak da ne znam kak taj sok utječe na to.
Moj pije aerius sirup svakodnevno već 3 godine ( prije je pio fenistil kapi kad je bio mali), a čitam da tu neki jači atopičari piju po potrebi.
Inače, kažu da pravi atopičari ( kao što je moj, znači s jakim alergijama, stalno ima neke bar male točkaste promjene) moraju stalno piti antihistamin, da je to jako dobro da onda ne dobiju napade astme i itd. I to dr.Richter isto preporuča. Zato mojem sinu nije niti astma ne znam kak razvijena, ima dijagnozu, ali nikad ne kašlje, stvarno to držimo pod kontrolom. U proljeće i ljeto obavezno mu dajem singulair, a flixotide sam ukinula jer mu ne treba.
A, i ne znam kad bi mu to trebala dati po potrebi, uvijek ima neku malu promjenu na tijelu u vidu crvenila ( točkice su u pitanju), ali nikad nije 100% čisti. Ako mu jednu točkicu i izliječim, već ide na drugo mjesto, tak da tu nikad kraja. On je alergičnu na pelud trave i korova preko 100 ( razred 6). Dok na prašinu i grinje uopće nije, niti na pelud stabala. Ali, tko zna kako će biti još u budućnosti.
Sad sam se raspisala. samo sam htjela reći da je moj na kroničnoj terapiji aeriusa.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma