Bok Tanja! Molim vas ako mi možete nabaviti broj telefona ili nekakav način na koji bi mogla doci do te masti.hvala
Bok Tanja! Molim vas ako mi možete nabaviti broj telefona ili nekakav način na koji bi mogla doci do te masti.hvala
Već se dvije godine borimo s ekcemima, proljevima, grčevima, alergijama na hranu,... Neke smo simptome uspjeli umanjiti ili potpuno eliminirati odgovarajućom prehranom, ali proljevi i ekcemi su stalni. Doktor iz San Francisca nam je preporučio probiotik MAF 314 koji bi trebao biti u stanju obnoviti crijevnu floru. Uzimamo ga oko mjesec dana i već ima pomaka na bolje u smislu bolje formirane stolice. Još smo na početku jer se pije godinu dana i doza se polagano uvodi tako da treba pričekati za neke zaključke, ali želim podijeliti informaciju ako netko ima sličnih problema jer nam je dugo trebalo da dođemo do nje. Probiotik je u obliku jogurta kojeg radimo jednom tjedno kod kuće. Moguće je od iste količine startera napraviti količinu potrebnu za više osoba.
mamicama, jesi probala probiotic u prašku..
ja imam savršeno iskustvo s Bio Pandom od VIP-a, a krenula sam davati ga na preporuku homeopata tu u ZG.
toplo preporučam, skupo je, ali vrijedi svake kune jer moja curka je riješila svoj AD prije 2 godine
dodatna dobra nuspojava je da uopće nema problema s gastro virozama, dok svi ostali u vrtiću dobiju proljeve ona niš![]()
Probali smo s nekim probioticima u prašku (npr. s Biokultom) ali proljevi bi mu se toliko pogoršali da smo morali odustati. Dovoljna je bila i samo mala količina probiotika i to ono što bi dobio iz mog mlijeka. Doktor iz San Fransicsa nam je preporučio MAF 314 jer bi on trebao trajno popraviti crijevnu floru. Inače se dobre bakterije iz probiotika ne uspiju zadržati na stijenci crijeva već odrade svoj posao i izađu iz tijela putem stolice. MAF 314 se također radi iz startera koji su u obliku praška, ali se u izradi koristi još mlijeko i kolostrum tako da je završni proizvod bez ikakvih aditiva. Osim što sadrži više od 30 vrsta bakterija čiji sastav jako nalikuje crijevnoj flori novorođenčeta, MAF 314 ima u sebi protein pod imenom GcMAF koji jako stimulira imunitet na način da aktivira makrofage da ponovo počnu raditi svoj posao. Više se može pročitati u razgovoru s doktorom Marcom Ruggierom koji ga je napravio:
http://forums.phoenixrising.me/index...4-video.18909/