-
Moj sin je kao mali isto imao strašan atopijski, isto tako po cijelom tijelu. grozno. Ali, bez kortikosterodinih krema je teško. Dijete se
muči, a pravilna terapija uopće neće naškoditi. Jer ako nemaš terapiju dovedeš dijete do tog stadija, koje je bilo ( jer se to brzo širi po tijelu) i
onda dijete završi na kortiću, ali ne lokalno, nego preko vene, a to je štetno, Na kraju ga opet moraš mazati kortićima kako su i u bolnici na veću površinu i još dobivati ih preko vene. A, to je štetno. A, s pravilnom terapijom ( koja nije štetna ako se pravilno primjenjuje) to izbjegneš, a kad dijete malo poraste bude mu to prošlo. tvoje bar nema alergije, moj je teški alergičar. Ali, danas s 7 godina ( ide u 1.razred), dermatitis se smanjio za 85%. ima još žarišta ne nekim mjestima, ali to je sitnica, a kad se jako upali isto znam koristiti kortiće.
Moj savjet ti je da si nađeš nekog dobrog dermatologa koji će vam naći dobru terapiju ako to ne prolazi neutralnom kremom i ako se crvenilo širi kad počne upala.
Jer kod pravog teškog dermatitisa obično ništa ne pomaže, osim kortića.
Sretno!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma