Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4691

Tema: Atopijski Dermatitis

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Vidim da ovdje ima znalaca pa da pitam: cura ima 6,5 mj., danas smo bili kod pedijatrice na sistematskom pa smo iskoristili priliku da pogleda obraziće i osip iznad trokutića i ispod pupka. Na licu je, osim jednog lišajića ispod brade koji je od prije Božića, sve krenulo tijekom novogodišnjih praznika kad sam (očito) pretjerala s orasima. Izbacilo joj je masu sitnih prištića koji su se 'ujedinili', zacrvenili, imala je puno reljefnih, crvenih fleka po obrazima. Sad joj je manje crveno, ali joj je ta koža suha i peruta se. 2 tjedna sam na antialergijskoj dijeti, ne jedem ništa mliječno, jaja, citruse, čokoladu, orašaste plodove...Osim toga, iznad pipice imamo masu sitnih prištića i to je dosta svrbi jer čim skinem pelenu, gura ruke dolje i češe se. Kad ima pelenu izgleda da ju ne svrbi. Lice ju, čini se, ne svrbi, ponekad se počeše kad je umorna, ali to kao da ima više veze s time da je promašila uho, nego prava želja da se počeše.

Ovoliki uvod za pitanje: dr. nam je propisala Fenistil kapi. Čemu one ustvari služe? Da je ne svrbi toliko? Ako je alergična na nešto što je još uvijek u mojoj prehrani ili npr. na prašinu, po prestanku pijanja kapi, svrbež i prištići će se vratiti? Zapravo se pitam da li da joj kapi uopće dajem...hvala na pomoći!
    Posljednje uređivanje od phiphy : 27.01.2014. at 17:20

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •