Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
A mene buni što nije nigdje drugdje na tijelu a dr svejedno misli da je AD a jel mažete s čim Phiphy? Vi ste već i na dohrani jel da? On se ne češka sad ne znam jel možda nema toliko motoriku razvijenu pa da se ne može počešati po licu ili ga ne svrbi?
Mali Mimi, vjerojatno bi se počešao po licu da ga smeta (čini mi se da sam pročitala da tvoj maleni već lovi svoja stopala, dakle motorika je OK). Mi mažemo Stelatopijom, ne stalno, samo po potrebi. Imao je jaku tjemenicu i bio dosta osut po obrazima, iznad obrva, i po prsima, a imao je i krastice po ušima (za to su rekli seboroični dermatitis). Uši smo tri dana mazali Elocomom i prošlo je, tjemenicu smo jedva riješili, još uvijek to tretiramo, često se češe po glavi i po čelu, a ima nokte ko žilete.
Sad se dosta smanjilo kako je bilo, ali čim počnem jesti nešto od potencijalnih alergena, ospe se (dva-tri dana zaredom sam pojela par kocki čokolade s lješnjacima i odmah se osuo po obrazima).
Dobili smo uputnicu za vađenje krvi u Klaićevoj: IgE, RAST na kravlje mlijeko, Dunger (uz to i AST, ALT, GGT) pa me zanima, ako znate, moramo li se naručivati ili samo dođemo u određeno vrijeme?