Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4691

Tema: Atopijski Dermatitis

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    A mene buni što nije nigdje drugdje na tijelu a dr svejedno misli da je AD a jel mažete s čim Phiphy? Vi ste već i na dohrani jel da? On se ne češka sad ne znam jel možda nema toliko motoriku razvijenu pa da se ne može počešati po licu ili ga ne svrbi?
    Koliko sam pročitala o AD-u, nije čudno da do 6. mj. starosti bude samo na licu. Tako zapravo često i kreće, do 6. mj. starosti najčešće promjene budu na licu. Lice odnedavno mažem tonikom od hamamelisa i kremom od shea maslaca i noćurka. M. lice ne češe, a vjerujem da bi J. našao način za se počešati da ga svrbi. Na dohrani smo, ali nam je lice u banani od prije. Guza nam je buknula s dohranom.

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    naravno, to ti je isto ko kad jedeš piletinu , a alergičan si na gluten i svašta s čime se pile hrani.
    Aha. Al' dobro, to je neka, ajmo reći, izvedena alergija, tj. ako je dijete alergično na gluten, a mama prestane isti jesti, tada bi i alergija na majčino mlijeko 'nestala'?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj phiphy prvotno napisa Vidi poruku
    Koliko sam pročitala o AD-u, nije čudno da do 6. mj. starosti bude samo na licu. Tako zapravo često i kreće, do 6. mj. starosti najčešće promjene budu na licu. Lice odnedavno mažem tonikom od hamamelisa i kremom od shea maslaca i noćurka. M. lice ne češe, a vjerujem da bi J. našao način za se počešati da ga svrbi. Na dohrani smo, ali nam je lice u banani od prije. Guza nam je buknula s dohranom.

Aha. Al' dobro, to je neka, ajmo reći, izvedena alergija, tj. ako je dijete alergično na gluten, a mama prestane isti jesti, tada bi i alergija na majčino mlijeko 'nestala'?
    pa sad zavisi kojeg je to stupnja i na kaj je još alergično,

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •