Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4691

Tema: Atopijski Dermatitis

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj XENA prvotno napisa Vidi poruku
    Nalaze iz krvi nam uopće nisu radili
    a jel planiraš to posebno raditi može ti i doktorica napisati uputnicu za to, tak da znaš koje su jačine, i da možeš planirati prehranu.

napam se da si jako dobra s mamom i da će se pridržavati tvojih uputa o hranjenju!

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    a jel planiraš to posebno raditi može ti i doktorica napisati uputnicu za to, tak da znaš koje su jačine, i da možeš planirati prehranu.

napam se da si jako dobra s mamom i da će se pridržavati tvojih uputa o hranjenju!
    Računam da će nam to raditi na sljedećoj kontroli kod alergologa, iz prehrane je već izbačeno sve što ne smijemo tako da...
    Starci su mi super, nemam ni trunčicu sumnje u moju mamu, nije jedna od onih nerazumnih baka

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj XENA prvotno napisa Vidi poruku
    Starci su mi super, nemam ni trunčicu sumnje u moju mamu, nije jedna od onih nerazumnih baka
    ovo je super za čut, nadam se da će maloj bit bolje, nemoj zaboraviti da takvoj deci koja su odmalena alergičari, može smetati i promjene vremena ( moj klinac jaaako reagira na to), drveće i slično, ali 80% je kod takvih ali u dobroj i adekvatnoj prehrani.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •