Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4690

Tema: Atopijski Dermatitis

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

bubica tvoj se više ne grebe

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Moj sin ima 7 godina i još se grebe. Ne prođe niti dan da se ne posvrba negdje. Ali, po noći super spava. Najgore je bilo oko2. i 3g. onda se budio 30x na noć i svrbao. Ali, on pije svakodnevno aerius sirup već 5 godina, ali svakodnevno. Smije se, čak se i preporuča.
    Sad smo vadili ige i na pol mu se smanjio imao je prije 2 godine ukupni ide 5000, sad ima 2000. Još je to puno, ali ipak se smanjuje i ja sretna,
    jaje se smanjilo, za 2 godine ga bude mogao i jest. U biti sve se smanjilo. Njemu je svake godine bolje, ali ima žarišta koja stalno prevladavaju. Pogotovo te točkaste ranice na nogicama ( uvijek na istom mjestu)to me bude izludilo. Niti kortići baš ne pomognu, ako i prolazi, onda on opet s jednim potezom nokta opet sve ispočetka iskrvari. Ličeko mu je super. Niti s ničim ne mažem. Zna mu se jedino napraviti u jednom kutu kapka crvenilo, i malo na rubovima usnica. To mu je žarište. Znam ga tu i tamo namazati na neko žarište posuškom kremom, jer mi je super. Bez obzira ako i ima malo kortića. jer bez nje opet moram mazati s kortićem i to čistim, tak da mi je ond aipak ta posuška daleko slabija od čistog kortića.
    protopic mu uopće ne pomaže. i tak, borimo se, ali ide na bolje svakom godinom.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    bubica tvoj se više ne grebe
    Grebe se ali više ne oštećuje tako lagano kožu kao prije.. dok je bio mali čim bi se zagrebalo išla bi krv.. grebe se pri svakom presvlačenju, čim vidi malo gole kože krene taj zvuk..

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Bok svima, mi se već neko vrijeme borimo sa AD, probali smo gotovo sve...ali ništa nije dalo neki rezultat, osim kortikosteroida, ali to smo odlučili izbjegavati.prije mjesec dana probali smo s probioticima+riblja mast sa cinkovom kremom i crvenilo se povuklo nakon 2 dana!!! Suha koža mu je još malo na podlakticama ali i to je puuuno bolje.Zbilja ne znam u čemu je stvar, ali ova kombinacija super djeluje.Probiotici panda su oko 300 kn za mjesec dana, riblja mast i cinkova pasta koštaju neku siću, 30ak kuna.Malo je nezgodan smrad od riblje masti ali je to zanemarivo jer nema više svraba i crvenila

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •