-
Moj sin ima 7 godina i još se grebe. Ne prođe niti dan da se ne posvrba negdje. Ali, po noći super spava. Najgore je bilo oko2. i 3g. onda se budio 30x na noć i svrbao. Ali, on pije svakodnevno aerius sirup već 5 godina, ali svakodnevno. Smije se, čak se i preporuča.
Sad smo vadili ige i na pol mu se smanjio imao je prije 2 godine ukupni ide 5000, sad ima 2000. Još je to puno, ali ipak se smanjuje i ja sretna,
jaje se smanjilo, za 2 godine ga bude mogao i jest. U biti sve se smanjilo. Njemu je svake godine bolje, ali ima žarišta koja stalno prevladavaju. Pogotovo te točkaste ranice na nogicama ( uvijek na istom mjestu)to me bude izludilo. Niti kortići baš ne pomognu, ako i prolazi, onda on opet s jednim potezom nokta opet sve ispočetka iskrvari. Ličeko mu je super. Niti s ničim ne mažem. Zna mu se jedino napraviti u jednom kutu kapka crvenilo, i malo na rubovima usnica. To mu je žarište. Znam ga tu i tamo namazati na neko žarište posuškom kremom, jer mi je super. Bez obzira ako i ima malo kortića. jer bez nje opet moram mazati s kortićem i to čistim, tak da mi je ond aipak ta posuška daleko slabija od čistog kortića.
protopic mu uopće ne pomaže. i tak, borimo se, ali ide na bolje svakom godinom.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma