-
možda je počeo reagirati i na vanjske reagense,sad ih ima ko u priči. A možda reagira i na još nešto iz hrane.
moja klinka je s godinu dana imala najniži rist, sve prije i polse je bilo jako visoko ( sad je oko 900 ( nema više ni ad, nego astmu), više nije alergična na mlijeko, kojeg pije u minimalnim količinama), u dobi od godine dana čak je i dunger bio ispod granica ( oko 70, a granice su 150-300).
To s uhom zna biti često puca i samo do sebe, ja povremeno to namažem s smeđom kremom od petrovića, s kapcima baš i nismo na ti, on mu se često zna ruljiti,
mi idemo kod Pustišek u klaićevu, moji su počeli ić s 4 mjeseca ( mala, tada je dijagnosticiran ad), ona sad ide samo godišnje na kontrole madeža koji je na jednom posebnom mjestu), mali ide kod dermičke od njegovih 2 mjeseca ( sama sam prije dijagnosticirala ad). Dermički povremeno ide i najstariji klinac( trenutno zbog madeža na jednom isturenom mjestu).
Čeka se malo duže ali je dobro prekontrolirati, jel ti pedijatrica davala i kortiće?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma