-
Evo nas opet s problemom. Dva-tri mjeseca je bila čista koža i prije desetak dana su mu se pojavile najprije crvene točkice po prsima, koje su onda postale fleke (suhe) i sad vidim da postaje sve gore i širi se prema trbuuh i rukama. Tih dana sam ja jela jagode, a malenom uvela zobene, pa sam odmah prekinula i jedno i drugo misleći da je možda od toga. No, stanje se nije popravilo. Pedijatrica je rekla, da je alergija, ne bi bilo samo po prsima. Malo ima sitnih prištića i po licu, no ne vide se na prvi pogled, više se osjeti na dodir. Češkao se dosta iza uha i po glavi ovih dana (a ne vidim da tu ima nešto), a noćas pola noći nismo spavali jer se češao jadničak i po prsima i stalno budio. Probala sam mazati Stelatopijom, ali ne vidim nikakvo poboljšanje.
Uglavnom, zanima me je li istina da vjerojatno nije od hrane jer bi se inače cijeli osuo? Ako nije, što bi moglo biti?
I što mi pedica uopće može dati (popodne ćemo k njoj), žao mi ga, a opet bih htjela izbjeći kortikosteroide ako je moguće?
Doma imam elocom, no nisam se usudila svojevoljno mazati (dobili smo kad je imao užasnu tjemenicu i krastice po ušima; inače smo se s tjemenicom borili puna 4 mjeseca).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma