Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4690

Tema: Atopijski Dermatitis

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Mi smo evo došli sa kontrole iz Klaićeve....doktorica je prezadovoljna jer je P ćist ko suza ( da kucnem u drvo) i uopće nismo koristili kortiće...samo da dalje koristimo kremu i bademovo ulje za kupanje. Krajem 8 mjeseca idemo opet i tad će mu obavit alergotest.... Dermatologija je tako divna žena ...sama je rekla da će mu taj dan tamo dati kravljeg mlijeka da ga malo promatraju kak će reagirati...i za to sam joj se od srca zahvalila jer bolje da mu tamo daju nego mi doma i nedaj Bože da mu šta bude pa umrla bi....

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Ako nekome mogu pomoći sa ovim što ću napisati biti će mi jako drago. Mi smo se jako napatili dok nismo pronašli uzrok ,našoj curki ,zašto se pojavio atopijski...
    Da skratim..na alergijskom testiranju pokazalo se da je alergična na mlijeko i na brezu,ali u toliko malim količinama da je to trebalo biti zanemarivo i ne bi joj trebalo praviti tolike reakcije po koži (noge su joj bile toliko crvene i u flekama da je izgledala kao ispržena)..onda su joj vadili krv i neke dodatne pretrage radili da bi skužili da dijete ima streptokoka u grlu i da je on u biti okidač za njen dermatitis. Naime,doktor nam je objasnio da je sklona i da vjerovatno vrlo lako pokupi streptokoka (u vrtiću su valjda najrasprostranjeniji) kada ga pokupi imunitet joj padne,pije i mlijeko koje joj u tom trenutku izazive alergijske reakcije i to je to... Tako da mi (od kad smo to sve otkrili) jako pazimo na grlo,često ga znamo špricnuti sa tantum verde sprej,grgljati slanu vodu...i od tada je hvala bogu sve ok. Kada smo imali te užasne fleke ništa od krema nam nije pomoglo kao mješavina crnoga kima i ulja jojobe..-1 na prema 9 se pomiješa i s tim smo se mazali.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •