Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4691

Tema: Atopijski Dermatitis

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    Iskreno, ne znam u kakvom je to obliku. Tek se spremam raspitati.
    http://www.skysparks.com/
    Pokušaj naručiti direktno ili kupi isto srebro u Bio&Bio. Znam da ti struka nalaže da ti bude stalo kako se proizvodi pa ti za ovo garantiram da je proizvedeno po svim pravilima "službe" .
    Imamo ga doma već jedno devet godina i sva iskustva primjene do sad su bila jako pozitivna. Ograničenja u topikalnoj primjeni nema, ako ćeš davati i per os onda kontaktiraj gđu koja ga proizvodi za doziranje.

Za per os primjenu daj djetetu barem 1,5g omega-3 (imaš dječje riblje ulje pri ruci) i doziraj mu cink po kili tjelesne težine (minimalna doza ti je 3 mg koju ima smisla dati).

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj mim prvotno napisa Vidi poruku
    Pokušaj naručiti direktno ili kupi isto srebro u Bio&Bio. Znam da ti struka nalaže da ti bude stalo kako se proizvodi pa ti za ovo garantiram da je proizvedeno po svim pravilima "službe" .
    Imamo ga doma već jedno devet godina i sva iskustva primjene do sad su bila jako pozitivna. Ograničenja u topikalnoj primjeni nema, ako ćeš davati i per os onda kontaktiraj gđu koja ga proizvodi za doziranje.

Za per os primjenu daj djetetu barem 1,5g omega-3 (imaš dječje riblje ulje pri ruci) i doziraj mu cink po kili tjelesne težine (minimalna doza ti je 3 mg koju ima smisla dati).
    Hvala ti. On pije omega-3 barem 3 flašice godišnje (CL ) zbog drugih stvari, dajem malo više od 2g dnevno.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj mim prvotno napisa Vidi poruku

cink u kojem obliku, a da nema opet hrpu umjetnih stvari je ok?
    mi smo imali kuru s srebrom špricanje, ali nije nam se nekaj pokazalo.

moj pije kombinaciju lan s kimovim uljem

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    cink u kojem obliku, a da nema opet hrpu umjetnih stvari je ok?
    mi smo imali kuru s srebrom špricanje, ali nije nam se nekaj pokazalo.

moj pije kombinaciju lan s kimovim uljem
    Problem s cinkom je taj što dječja doza na europskom tržištu ne postoji. U iole normalnoj dozi ima ga u Child life Aller Care (preparat za alergičare koji ima u sebi i bromelaina, a on djeluje protuupalno i na zarastanje rana-MartinaP, pitaj starije kolegice za Ananase). Ima ga još u kombiniranom preparatu koji ima u sebi kalcij, magnezij, fosfor i cink od Life Time. Svi multivitamini u sebi ne sadrže dovoljnu dozu cinka pa ih se baš ne isplati dati. MartinaP, pogledaj sastave i nađi ako ima nešto s barem 3 mg cinka u dnevnoj dozi ili uzmi kapsulu od 15 mg pa s njom čini ono što se mora činiti (kreditna kartica pa lajna na tri dijela ). Ako ti je to za starije dijete onda mu zaista nije ni 5 mg previše. Ok, ja sam sklona visokim dozama, ali svejedno... I omege i cink treba davati u kontinuitetu od 3 mjeseca, a kontraindikacija za više doze cinka je anemija.

Što se srebra tiče-najviše se isplati kupiti jednu malu bocu s raspršivačem i još jednu od barem pola litre pa se nadopuni mala kad se potroši. Špricati treba staaaaalno i obilno i držati dalje od svih izvora elektromagnetskog zračenja (dakle-ne u frižider!! )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •