-
Pozdrav. Moja curica se pridružila atopičarima sa mjesec i pol starosti (sada joj je 5 i pol mj). Odmah smo krenuli sa A-dermom na savjet pedice (kupka i krema) i to se smirilo i držali smo sve pod kontrolom. Isključivo je dojena bila 2 mj, a nakon toga smo s dojenjem kombinirali ****. Nisu se pokazale nikakve reakcije. Sve je bilo dobro dok nismo počeli s dohranom prije dva tjedna (njoj je tada bilo tjedan manje 5 mj). Prva greška koju sam napravila jer što uvodila u startu i povrtni obrok oko 12h i voćni obrok popodne tako da sam isti dan uvodila 2 nove namirnice (npr. blitvu i krušku), a druga greška je bila što sam novu namirnicu davala samo 2 dana i odmah bi potom uvodila drugu namirnicu. Neoprezna sam bila, sve sam mislila neće nama biti tako. Nakon 12 dana javlja se sitni točkasti osip po licu, najviše u predjelu usana, silazi prema vratu i malo iza ušiju i on buja. Tijekom iduća 2 dana osip je izraženiji, crveniji i taj dio lica postaje suh. Odmah sam prekinula sa svom dohranom i vratila se na dojenje i ****, tretirala samo A-dermom i evo to se stabilizira, skoro da ga i nema više. Izbacila sam sve jer zbog ovakog načina uvođenja dohrane ne mogu ni znati na što je to bila reakcija. Kad se stanje na licu smiri skroz onda sam planirala namirnicu po namirnicu. Moje glavno pitanje je koliko dugo biti na jednoj namirnici, tj.svako koliko uvoditi novu namirnicu?
Sva cjepiva smo do sada uredno primili. Sve mi je ovo novo, čitam vas cijelo jutro koliko stignem, naša pedica ne spominje nikakva testiranja niti nas šalje dalje kome, imam sto upitnika nad glavom...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma