enterosgel sam ja davala svom klincu, dobro nije on više beba ali pomaka nisam vidla.
probaj s probioticima tipa panda i slično dosta su skupi, ali ih zna bit u nekim dm koji imaju apoteke, pa ak iskoristiš još i 25% ispada cijena sasvim ok.

inače tak nekaj kaj pričaš je bilo s mojima, kolko si dugo na djeti.

kod moje klinke se nešto vidno pokazalo nakon više od 2mjeseca moje djete, a kod klinca tek kad smo s njegovih 15mj. izbacili krumpir, tad se u pol godine očistio trup, druga je ostalo pod tvrdokornim dermatitisom.

Eucerin je i nama bila relativno dobra krema, ima u farmaciji često na -30 %, pa prati šteta da plačaš nekaj skupokad moraš tolko puno upotrebljvat. Ja nisam njima ko malima išla s noćurkom, ali frendica je ( njen mali je imao neke minijaturne dermatitise) ali mu je bilo bolje.
ja sqam u početku prala samo sa sodom, sad ubacim Tidesenzitiv. MOj nije podnosio kupšanje u zobi,a i aderma mu nije sjela, nije ni čudo kad mu je gluten visok, ali ni klinka nije voljela adermu.

moj nikad nije volio vlažne zavoje, ali sada je pristao i stavljamo mu.

tvoj veliki nije imao takvih problema?
kad ideš kod nekog specijaliste svakako traži testiranja, čim prije kaj izolirate bolje će proć.

pitaj kaj te zanima,kaj bi bila dosadna.