-
enterosgel sam ja davala svom klincu, dobro nije on više beba ali pomaka nisam vidla.
probaj s probioticima tipa panda i slično dosta su skupi, ali ih zna bit u nekim dm koji imaju apoteke, pa ak iskoristiš još i 25% ispada cijena sasvim ok.
inače tak nekaj kaj pričaš je bilo s mojima, kolko si dugo na djeti.
kod moje klinke se nešto vidno pokazalo nakon više od 2mjeseca moje djete, a kod klinca tek kad smo s njegovih 15mj. izbacili krumpir, tad se u pol godine očistio trup, druga je ostalo pod tvrdokornim dermatitisom.
Eucerin je i nama bila relativno dobra krema, ima u farmaciji često na -30 %, pa prati šteta da plačaš nekaj skupokad moraš tolko puno upotrebljvat. Ja nisam njima ko malima išla s noćurkom, ali frendica je ( njen mali je imao neke minijaturne dermatitise) ali mu je bilo bolje.
ja sqam u početku prala samo sa sodom, sad ubacim Tidesenzitiv. MOj nije podnosio kupšanje u zobi,a i aderma mu nije sjela, nije ni čudo kad mu je gluten visok, ali ni klinka nije voljela adermu.
moj nikad nije volio vlažne zavoje, ali sada je pristao i stavljamo mu.
tvoj veliki nije imao takvih problema?
kad ideš kod nekog specijaliste svakako traži testiranja, čim prije kaj izolirate bolje će proć.
pitaj kaj te zanima,kaj bi bila dosadna.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma