Sani, mazem svasta..isprobavam..recimo avene se cinio mrvicu bolji od aderme u pocetku, a onda ubrzo kao da mu je poceo iritirati kozu pa prestah.. aderma i mustela u ovakvoj fazi izbijanja kao da su prenjezni i preslabi..linola je nest jaca i lipikar zasad..namazem i jecol..a mazem i cisti shea maslac i neku blazu lanolin kremu..
Cini se da nikad dosta mazuckanja, al definitivno se s puno mazanja moze malkice nahraniti koza..
Problem je naravno kaj to cudo iznutra radi..
Saljem zagrljaj malom borcu na elocomu..nek bar dobro djeluje i nek dobra faza sto dulje potraje...

Jelena, hvala ti za info! Nasla Pandu i Eucerin gdje bih mogla ubrat s popustom pa cemo i to probat..
Dobra napomena za ovo s mlijekom..necu ja svom jos nist spremat sad..
A nisam nis novo jela, vrtim stalno neke slicne kombinacije, al evo sad bacam krumpir i probat cu gluten skroz...bumo vidli..ponekad si mislim da bih najradije dva dana bila na vodi pa da vidimo je l' ce i onda tak radit..znam da je to reakcija nakupljenog i treba puno vise, al tuzna sam i to sto ga ja (mlijeko mislim) smetam a toliko dugo ne mogu skuzit cime i kako
Citala sam cak da i neslaganje u rh razmatraju moze li bit okidac...

Bili smo jucer dosta dugo vani kak je bilo sunce i toplo i cini mi se da mu je vani cak bilo mrvicu bolje/blaze crvenilo...zasad..
Nosic mu je ok, ne smrca..