Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
Pustišekica je na predavanjimapričala o tome, pa se ja odvažila prošlu jesen da otiđem, bašmi nije pomogla, usto joj bilo čudno zakaj spava s menom.
Oprostite, nije mi nazalost nepoznato, al opet moram se zgroziti...to je pristup "ajmo pomoc i olaksat malom pacijentu najvise sto mozemo"...

Curke drzte se u svojoj 'borbi'! Daj Boze da svakim danom ipak pa i pomalo bude sve manja osjetljivost i reakcija!

Hocu samo rec da apropo zastite za rukice za noc, cula sam da neke mame daju svojim velikim klincima sasiti pidzamu koja ima zatvorene rukave (kao gegice za bebe na nogama) ili eventualno s drukerom pa da se moze sakica onak ko rukavica bez prstiju otklopiti recimo za wc nocu..nisu klinci uvijek odusevljeni, ali...

Mi bili u ducanu (dm) po Pandu i Eucerin i moj ribek se u licu cijeli zaljubicastio, sve po ocima do usiju, celo, glava otraga prena vratu...i po tom crvenilu jos dobio neke kao sivkaste ljuskice, tako sive jos nismo imali..grrrh..
Moguce da je i prasina ili neko cudo iz ventilacije ili pak od praskova i sredstava za ciscenje sto se prodaju...