Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4690

Tema: Atopijski Dermatitis

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

u svakom slučaju traži i prave testove iz krvi Rist i rast, (ukupni ige , specifični), nemoj da ti neko proda foru da je mala za neke stvari, moji su te testove radili u dobi od 6,7 mjeseci. to što je prick bio negativan ne znači da nije alergična, mojima je redovito prick negativan, a rastevi do neba.

moram li priznati da ti je doktorica polualternativka, kad ja kažem da sam slala istom čovjeku krv djece svi mi ( medicinari) kažu kak to nema veze s vezom, ali uglavno mojoj klinki koja je alergičar od rođenja , za neku precizniju alergiju smo saznali s njenih 6 mjeseci nakon kaj sam ja bila 2 mjeseca na djeti, vidjela se razlika. Taj isti internista joj je snjenih 3.5 godine dijagnostricirao uz ostale njene alergije i alergiju na pšenićno brašno, breskvu ( prvo voće koje je jela), zamjensko mlijeko koje je počela pit s 13-14 mjeseci, i kad sam izbacila zamjensko mlijeko dermatitis ošo u roku 2 tjedna, kasnije smo i testirali i brašno i breskvu ( mlijeko se nije moglo raditi jer za to nema testera), i sve je bilo pozitivno, brašno je bilo manje raine i uz dogovor s gastričkom smo ga ostavili, ali ga smanjili i zamjenili s intergralnim.
    nažalost to se nije desilo s bembačem, jer očito da ja nisam posumljala na sve kaj se može sumljati, on ima puno više ( medicinskih) dokazanih alergija, ali očito mu je nešto još sa strane kaj ne mogu dokučiti, uz to reagira na svaku promjenu temperature, a ima i puno vanjskih alergija, samo za ilustraciju ja sam svojeg čistila od krumpira punih 6 mjeseci, počela s njegovih 15 mj, moš si mislit kolko je mogo krumpira pojesti do tad, to je jedini alergen koji je stvarno i jeo.

( usput mojima paše eucerin mlijeko i kreme, aderma ih peče.)

kaj se tiče kortiča moji su dobijali alfodermu čistu i s belobazom, beloderm ( klinka).

su jele murve ove godine?????

sretno, probaj s fitoterapijom, mojem nije pomoglo, ali je on jaki atopičar, ako je vama to stvarno maloi mjestimično isplati se probati.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

moj je bio nedavno na prick testu, sve negativno.
    iako sam ja primijetila da su konzervansi izgledali drugačije od ostalih,
    bili su vidljiviji odmah, ali nedovoljno veliki da bi ih oni mjerili
    i sutradan su se oni jedini vidjeli.
    sad je naručen za flastere pa je rekla tek nakon flastera vađenje krvi.
    ne kužim zašto ne ide sve odjednom da se toga riješimo?!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •