u svakom slučaju traži i prave testove iz krvi Rist i rast, (ukupni ige , specifični), nemoj da ti neko proda foru da je mala za neke stvari, moji su te testove radili u dobi od 6,7 mjeseci. to što je prick bio negativan ne znači da nije alergična, mojima je redovito prick negativan, a rastevi do neba.

moram li priznati da ti je doktorica polualternativka, kad ja kažem da sam slala istom čovjeku krv djece svi mi ( medicinari) kažu kak to nema veze s vezom, ali uglavno mojoj klinki koja je alergičar od rođenja , za neku precizniju alergiju smo saznali s njenih 6 mjeseci nakon kaj sam ja bila 2 mjeseca na djeti, vidjela se razlika. Taj isti internista joj je snjenih 3.5 godine dijagnostricirao uz ostale njene alergije i alergiju na pšenićno brašno, breskvu ( prvo voće koje je jela), zamjensko mlijeko koje je počela pit s 13-14 mjeseci, i kad sam izbacila zamjensko mlijeko dermatitis ošo u roku 2 tjedna, kasnije smo i testirali i brašno i breskvu ( mlijeko se nije moglo raditi jer za to nema testera), i sve je bilo pozitivno, brašno je bilo manje raine i uz dogovor s gastričkom smo ga ostavili, ali ga smanjili i zamjenili s intergralnim.
nažalost to se nije desilo s bembačem, jer očito da ja nisam posumljala na sve kaj se može sumljati, on ima puno više ( medicinskih) dokazanih alergija, ali očito mu je nešto još sa strane kaj ne mogu dokučiti, uz to reagira na svaku promjenu temperature, a ima i puno vanjskih alergija, samo za ilustraciju ja sam svojeg čistila od krumpira punih 6 mjeseci, počela s njegovih 15 mj, moš si mislit kolko je mogo krumpira pojesti do tad, to je jedini alergen koji je stvarno i jeo.

( usput mojima paše eucerin mlijeko i kreme, aderma ih peče.)

kaj se tiče kortiča moji su dobijali alfodermu čistu i s belobazom, beloderm ( klinka).

su jele murve ove godine?????

sretno, probaj s fitoterapijom, mojem nije pomoglo, ali je on jaki atopičar, ako je vama to stvarno maloi mjestimično isplati se probati.