Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4691

Tema: Atopijski Dermatitis

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Baš sad čitam za prirodnu zaštitu od sunca za hladno prešano ulje čileanske maline.
    Navodno ima SPF od 25-40, protuupalno djelovanje i pogodno kod ekcema, dermatitisa i upalnih stanja kože. Jel netko probao?

boobamara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Baš sad čitam za prirodnu zaštitu od sunca za hladno prešano ulje čileanske maline.
    Navodno ima SPF od 25-40, protuupalno djelovanje i pogodno kod ekcema, dermatitisa i upalnih stanja kože. Jel netko probao?
    Ja probala! Vec drugu godinu mazemo se samo s takvim uljima na suncu i sve pet! I starijeg prosle godine mazali time, super je za kozu sviju nam bilo jer je s vremenom kao i malo vise nahrani. Jako smo svi zadovoljni!
    Ove godine isto bebana koji ima izraziti AD mazem samo time i inace od svih krema na testu jedino nije reagirao na karite maslac i neka biljna ulja, sve kupovne kreme koje smo poslali pokazale bar malu reakciju..
    A inace ni nas bebo nije volio kupanje ni u kadici doma i jos se tada cim bi usao u vodu skroz izcohao da smo ga s rukavicama kupali pa smo probali prije kupanja namazat ga onako fino s tim kariteom pa onda u vodu poplahat i to nam je ispala dobra kombinacija! S vremenom se u vodi prestao cohat, a koza bi mu ipak bila upila i zadrzala vlage...jer one obloge nije nikako prihvatio..i jos za koji sat mu bila jos susa koza...pa sam cula da neki savjetuju i ovako...
    Pa sad i za more imam kombinaciju karite/cil.malina i jos koja kap nekog drugog hladno presanog njeznog ulja i zasad nam je ok! Mazem i na ekcemne predjele jer i oni kako su nadrazeni ipak trebaju neku zastitu, a velim i sami karite ima blagi okluzivni efekt pa nama se pokazao jako dobar...naravno nist ne preko noci..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •