-
Moja klinka je imala dermatitis of nekih 3 mjeseca, doktorica nas hitno poslsla u klaićevu jer nije znala kaj joj je, dermička ofma dala popis ne mlijrko, jaja, govedina, ribe ni mordki plodovi, agrumi, mala se donekle očistila u roku do 2 mjeseca, tad se testirala s 6 mjrdeci i prikovi bili negativni, a krvi testovi svi pozitivni i jaako veliki, nastavili smo dalje bez toga, s 14 mjeseci je počela jest i zamjendko mljijeko, s 3 godine je imala reakciju na kolač u kojem je bilo malo mlijrka, s 3 i pol joj je dermatitis nesto kad smo alternativno tedtiralu na sve i svašta pa je ispalo da ne smije ni breskve ni zamjensko mlijeko kojeg smo isti čas izbacili, ona je drugo dijete . S nepunih 8 dobiva upalu pluča, s 10 mj bronhitis, kasnihe i astmu.
Klinac treće dijete je počeo reagirat s e tjefna, mada je i prije bio crvenkas, ali dr. Je stalno tvrdila da se čisti, to je istina i kasnije tvrdila, ali sam tražila da idemo kid dermičke, odma sam izbacila sve kao kod klinke+svinjetina, gluten, i tak smo na riži i pekmrzu živjeli do mjeseca kad je krvno testiran i sve je nabrojeno bilo pozitivno+grinje, prašina. S 5 mjeseci dobila prvi bronhitis, s 7 opet, pa bio skoro mjrsec dana na ventolinu, oort bronhitis...astma, s 15 mj. slučajno cure otkrivaju alergiju na krumpir, za to ima čiščenje 6 mjeseci samo trup,
Sad je tek tolko dobar ukinula mu i ono malo piletine koju je dobivao pred skoro 7 mjeseci. Najveći je neko vrijeme do svojih 4 god, znao kašljati u 9, 10 mjesecu skoro mjesec dana u kontinuitetu, oa prestao, i opet počeo s 6 tad je počeo s klinkom ić na testiranja i tad je bio negativan, inače ko beba je imal suhu kožu i smetale su mu štrample. S nekih 10, 11 god je ooet počro kašljat i stslno bio šmrkav, tad je testiran i alergičan je na grinje,prapinu i još neku pelud.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma