-
moj je radio te IgA, IgM, IgG samo za gluten kad je bio cca 2 i nešto sitno , inače stalno radimo risteve i rasteve, tada mu je sve bilo sniženo pa je tada alergologica komentirala da je to zato kaj ne jede gluten, ko valjda ni tvoja mlijeko, i da je to ok, u biti rekla je da je to kontrola koja se radi da se vidi dal se pridržava dijete, budem doma potražila te njegove testove.
kod koga ste vadili rist, rast? kolki je rast bio na mlijeko zadnji?
ovo kaj pričaš je među zadnjim stadijima dermatitisa, ali mojem klincu je to stanje trajalo više od 2.5 godina ( mad se njemu i širilo opet na gore, ali to je njega jaaako svrbelo, i nije mogal spavati, s time da se njemu pogoršavalo s promjenama vremena, bilo na lijepo bilo na ružno), kad sam izbacila i piletinu ( na svoju volju, mada je ona bila pred 3 i nešto godina ravno 0.35), sad godinu dana kasnije koža mu još nije ko bebina, ali bar spava već pol godine.
inače mi smo tek pred malo manje od godinu dana počeli mokre zavoje, do tad se stalno derao i trgao to dole, i tad smo radi veće vlage stavljali https://www.google.hr/search?q=dm+bl...G4XxWae4g8M%3A ispod zavoja.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma