-
Ja sad ko padobranac upadam na temu ,ali čitam već neko vreme pa ne zamerite -mislim da mojoj sve kreće od creva,a niko od lekara to ne uzima u obzir.Doduše do alergologa još nismo stigli,čeka nas pregled 29.decembra zakazan pre dva meseca.
Interesuju me ovi vlažni povoji jer već par dana razmišljam o tome kako da joj zaštitim noću vene na rukama da se ne bi češala.Čime bi to moglo da se fiksira? MOžda elastični zavoj? Sa Klokanice mi nije najjasnije ovaj deo: Potom se sterilna gaza ili, primjerice, prokuhana i prepeglana pidžamica natopi fiziološkom otopinom i zamota preko namazanog područja.
Da li to znači da ide krema(običan il deblji sloj?),pa ko što neko spomenu tufer(jer nisu rane) natopljen fiziološkim i na kraju nešto što će sve to da drži (ali šta jer u uzrastu od dve i po godine ruke su im poprilično tanane) ?
Ima li neko ideju kako funkcionišu ti povoji kada je u pitanju vrat ? Za noge i ruke mi zvuči izvodljivo,možda i kada zaspi ako neće da saradjuje ali za oko vrata nekako mi ne ide..
Nama se shea maslac pokazao super jer kada izgrebe kožu jedino je on ne peče za razliku od kupovnih krema.
I samo još jedno pitanje: Koliko beše vremenski sirupe pre alergo testa ne bi trebalo da uzimaju(meni se čini da m je pedijatar rekao 3 nedelje ali nisam sigurna) ?
Da li to važi samo za sirupe ili i za kortiko kreme? (mislim da će joj raditi prick test)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma