Ovo sa Astma.rs se uklapa u ono što sam ja zapamtila,tako da ne bih da rizikujem(za kremu hvala):
UKOLIKO UZMETE BILO KOJI ANTIHISTAMINIK, TESTIRANJE NEĆE MOĆI DA BUDE OBAVLJENO U ZAKAZANOM TERMINU, VEĆ ĆE MORATI DA BUDE ODLOŽENO.ANTIHISTAMINICI MOGU DA DAJU LAŽNU SLIKU, NEKAD I 21 DAN POSLE UPOTREBE.

Preksinoć sam joj stavila obloge kada je zaspala (uz elastičan zavoj) i izdražala je na nogama jedno 3 sata max-počela je da plače u snu i sve dok joj nisam skinula nije mogla da se smiri(mislim da je nerviralo što ne može lepo da savije noge u kolenima).Ruke su duže izdržale(vene kod šaka),ali opet u sred noći morala sam jednu da odvijem.Sinoć smo zavili ruke dok je bila budna,ona oduševljena,interesantno joj,sve lepo zavili,legli i onda je počela da se nervira-prvo je gurnula prst unutra i umazala kremom pa sve redom tako da sam morala da joj skinem a sa njom i ja zaspala pa ništa od naknadnog montiranja.Možda uz nešto tanje kao što su ovi mrežasti zavoji bi mogla da spava i da joj ne smeta,ali to moram da pogledam u Beogradu jer kod nas u gradu nema.

Probiotik je pila mesec i po uz i posle Nistatina (zbog kandide),od tada sam joj davala još dve puta-jedanput 2 nedelje,sad sam opet počela da joj dajem ali opet sve na svoju ruku i muka mi je više da se igram lekara (ovaj tekst mi je bio vrlo informativan o probioticima).
Ta dva kožna kod kojih smo bili -prva joj je prepisivala didermal (kortiko i gentamicin) na dve nedelje,a sa drugom se nisam lepo razumela oko Elidel kreme i toga da bi trebalo da je mažem i ako je koža ok posle kortiko kreme(a nije postojao način da pitam).Njih je interesovalo samo koža i to je to,a to što njoj sedam do deset dana posle terapije opet izlazi crvenilo to nikom ništa.

Sad (čuj mene sad,za 2o dana) nas čeka alergolog pa ćemo dalje da vidimo.Sve mi je to još uvek novo i ne snalazim se još uvek najbolje,od septembra se makljamo,u stvari počelo je neposredno po prestanku sisanja i traje,traje,nikako da se smiri...

A na stomak i creva sumnjam zbog njenih kašastih i meni smrdljivih stolica(kandida se uklapa ovde skroz,jedna dr. mi je rekla da ona može da bude okidač ekcema) -nije imala problem sa stolicama,redovne,nema grčeva i sl. ali sad kada premotam film nije imala ni formirano govance i to mi je uvek bilo malko čudno,ali nisam se udubljivala jer je sve ostalo bilo po ps-u.Inače zdravo dete od dve i po godine sa par temperatura od 3 dana,par stomačnih virusa i bez popijenog antibiotika.
ps.malo sam konfuzna,pisala ceo dan po malo jer nisam stigla odjedanput