Večeras me hvata muka od svega...

Sad znam šta je trebalo da uradimo pre 4 meseca umesto da se zezamo sa dermatolozima i čekamo pregled tri meseca kod alergologa,ili da bar kod alergologa odemo poluspremni.Da mi je ova pamet u septembru odmah bih joj uradila IgE,kad bih videla da je povišen uradili bi ovaj panel što sad uradili i sa tim rezultatima otišli privatno kod alergologa (za kog nisam znala do novembra) koji dolazi u naš grad pre tri meseca i ne bi čekali 29.decembar državno kod istog.Preskočili bi glupave prick testove,mazanja,plakanja što peče,dva puta vadjenje krvi u roku od dve nedelje da sad neće više kod pedijatra da zine i možda bi sad bili na nekom tragu a ne ovako opet ništa.

U stvari sad znamo da joj je povišen taj ukupni IgE-ali ni to nisu neke hiljade kao što može da ide,da je jedino povišena vrednost alfa-laktoalbumina (google kaže protein surutke),da je ona konstantno u pečatima od 2o.avgusta osim kada je na terapiji kortiko kremom i 5-7 dana posle,da ima kašaste stolice koje ima odvajkada a ja počela da im pridajem značaj tome tek posle nalaza kandide u stolici jer inače nema problema sa stolicom i kakenjem,da je srećom sve to uglavnom ne svrbi toliko ali nokti su isečeni do živca mesecima.Da je to fino što od tih 3o namernica samo ovaj alfa povišen,a jaja,brašno i ostalo voće i povrće je ok,ali nije fino jer opet ne znamo šta joj to smeta.A kontrola je 9.februara i ne znam šta će pametno od toga da ispadne...