-
Pazit ću svejedno na pranje, ma uopće ni ne trebaju ti prasci. Dva puta sam s predpranjem svu robu oprala,a sinoc sam još jednom tako. U slučaju da je zbilja do toga,jer sve se počelo povlačiti i ostali su samo ti "bazni" ekcemi.
Ali čini mi se kao da još nešto smeta... Jer par dana se crveni i curi iz njih i širi se,a onda dan,dva bude bolje,kao da se posusi i ubrzo će nestati... Ma nemam pojma...Na ruci i licu se čese pa joj prokrvari, budi se radi toga,ma užas!
Počela sam pisati što jede i u kojoj količini. Nakon koliko bude obično reakcija od pojedene hrane??
Pazim baš inače što jede i dosta se trudim oko te hrane,a kad ono...hebi ga. Mlijeko nikakvo ne voli... A pojede ga u eventualno nekoj kremi ako napravim,kolaču ili tako.. Dojim još uvijek. A orašasto jede od nekih 11mj,prvo bademe pa ostalo,mljevene u prosu,zobi, palačinkama i ostalom. Od ovih poznatih alergena,još nije probala jedino skoljke. Med nije probala,ali javorov sirup je. Pije vodu, nikakve sokove. Jedva čekam to testiranje!
Kako odrede na što će je testirati?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma