Pazit ću svejedno na pranje, ma uopće ni ne trebaju ti prasci. Dva puta sam s predpranjem svu robu oprala,a sinoc sam još jednom tako. U slučaju da je zbilja do toga,jer sve se počelo povlačiti i ostali su samo ti "bazni" ekcemi.

Ali čini mi se kao da još nešto smeta... Jer par dana se crveni i curi iz njih i širi se,a onda dan,dva bude bolje,kao da se posusi i ubrzo će nestati... Ma nemam pojma...Na ruci i licu se čese pa joj prokrvari, budi se radi toga,ma užas!

Počela sam pisati što jede i u kojoj količini. Nakon koliko bude obično reakcija od pojedene hrane??

Pazim baš inače što jede i dosta se trudim oko te hrane,a kad ono...hebi ga. Mlijeko nikakvo ne voli... A pojede ga u eventualno nekoj kremi ako napravim,kolaču ili tako.. Dojim još uvijek. A orašasto jede od nekih 11mj,prvo bademe pa ostalo,mljevene u prosu,zobi, palačinkama i ostalom. Od ovih poznatih alergena,još nije probala jedino skoljke. Med nije probala,ali javorov sirup je. Pije vodu, nikakve sokove. Jedva čekam to testiranje!

Kako odrede na što će je testirati?