-
Nisu joj uopće vadili krv, samo prick na tih 17 alergena. Nikakve injekcije,tablete... Samo kortikosteroidi, 2 x 3 dana(prošla dva puta je bilo po 7 dana) i oblozi od fiziološke 8-10 sati dnevno kroz 7 dana,prvo na kortikosteroide,a onda na riblju mast motati obloge.
Dr misli kontaktni i da je od deterdženta jer sam spomenula deterdžent,ali jedno 5 puta sam rekla da sam isprala svu robu bar 4 puta i da opet dolazi,ali ništa nitko ne slusa,nemaš kome reći. Spomenula je i aditive.
S aditivima je još jedino kruh ostao,a sad ću i to maknuti. Luda sam više, baš se iznenadila dr kad se dijete skinulo jer je sva natecena od rana, cese se, peče je kad je mazem,oblacim,tuširam. Ne može spavati kako treba. Evo i pedijatru i alergologu je rijesenje mazati s korikosteroidima valjda u nedogled.
Na hranu je napravila pretrage jer je rekla samo da budemo na miru,da se ne izludujem,ali da je skoro sigurna da je kontaktni. Ne kužim zašto nije napravila na pelud, pogotovo tu brezu ako je taman tada počela cvjetat. Nemam više ideje što dalje ako se u ovoj mjeri opet vrati.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma