-
mojoj je alergija na mlijeko prošla s 6 godina, ostalo nije, imaju svi astmu. Klincu sad ima 7 godina ništa se još nije smanjilo.
ponekad kad imaš sreće vidiš već za 2-3 tjedna da je bolje, ali ako je više stvari u kombinaciji onda ne možeš baš skužiti, klincu se čistio trup punih 6 mjeseci od krumpira prestao ga je jest s 15 mj, a rupe no udovima sam mu čistila punu godinu dana kad smo izbacili i ono malo piletine koje je jeo, zakaj je to tak njemu stvarno ne kužim, ali usporedbe radi klinku sam čistila od Pregomina punih 2 tjedna, a on je čista kemija u dobi od 3.5 godine,ona je reakciju bolju pokazivala na kravlje mlijeko već nakon 2 tjedna u starosti od 4-7 mjeseci, ali isto tako buknula u pol sekunde kad je dobila žličicu starijeg mlijeka pomiješanog u kašici.
alergija kod najvećeg se iskazala tek pred 3-4 godine s pubertetom, mada je on imao čudne napadaje kašlja koji su trajali mjescima, prije nego se klinka rodila, kad sam nju odvela alergologu, testirala sam i njega, tada je sve bilo negativno, sad ima veliku alergiju na grinje ( ima je i klinac mali, klinka nema), tak da navečer teško zaspi)..
Ja sam zbog mojih malih godinama bila na dijeti dok su cicali.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma