-
Jelena, nakon što sam pročitala da si ti ovo prolazila toliko dugo vremena i to sa troje djece, vidim da stvarno nemam zašto kukat. Inače, čitala sam te na valjda svakoj temi o atopijskom i savjeti su ti zbilja super, hvala ti na tome.
Mazala sam korticima,sve joj se opet vratilo i to još gore. Četvrti put u dva mjeseca je neću mazati. Do robe nije. Hranu ne mogu sama skuzit i pogotovo što čišćenje može trajati mjesecima. Za sad smo na hrani bez aditiva,drugo sam ipak uvela,osim zobi.
Ni Mustela nam ne odgovara, od a derme dobije hrpu prištića po tijelu. Riblja mast je ok,ali odmah se skine. Obloge ne želi ni u ludilu.
Pedijatar nije baš susretljiv i očito smatra da ništa ne mogu napraviti, a ona ne može ni spavati,ni igrati se, peče je i češe. Kad se tusiramo place,kad je presvlacim i mazem place. Sad će ljeto,znoj, kratke hlačice..ne mogu to ni zamisliti.
Smijem kokosovu mast na svoju ruku na rane? Rane su joj vlažne većinom s nekakvim crnim crtama po suhim dijelovima. Upija li se Eucerin odmah? Mustelin losion je užasno ljepljiv i sva bude puna mucica nakon samo par minuta.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma