Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4691

Tema: Atopijski Dermatitis

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Je može ,moja ima soju 1. razred isto jako velike probleme
    Uzeti mi sestra 50+ ima sve testove na celijakiju,gluten negativni radila i gastroskopiju ali had pojede komadić nečeg s glutrnom em katastrofalna koža ,em druge probavne smetnje
    Ti ju napalo u dobi 50+

Moj je bio negativan na pileće meso ali isto bio pod dermatitis kad sam napokon izbavila i to malo piletine koju je htio trebalo mu je samo godinu dana da se očisti skroz a imao je samo rad jamice na rukama i nogama
    Nadam se da tvoja ipak ne jede to kaj joj je 5. I 6. razred

Na kojoj temi si pisala? Jer ja nisam vidjela da je bilo nešto podignuto
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 24.07.2020. at 15:13

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Je može ,moja ima soju 1. razred isto jako velike probleme
    Uzeti mi sestra 50+ ima sve testove na celijakiju,gluten negativni radila i gastroskopiju ali had pojede komadić nečeg s glutrnom em katastrofalna koža ,em druge probavne smetnje
    Ti ju napalo u dobi 50+

Moj je bio negativan na pileće meso ali isto bio pod dermatitis kad sam napokon izbavila i to malo piletine koju je htio trebalo mu je samo godinu dana da se očisti skroz a imao je samo rad jamice na rukama i nogama
    Nadam se da tvoja ipak ne jede to kaj joj je 5. I 6. razred

Na kojoj temi si pisala? Jer ja nisam vidjela da je bilo nešto podignuto
    Ma ne jede lješnjak jij je visok sve ostalo visoko je inhalaciono.. Grinje, breza, ambrozija, prašina, lijeska to je sve 5 i 6.
    Uz dermatitis, cjelogodišnji rinitis, alergijsku astmu ona se godinama žali da ju muči trbuh ajmo reći 1-2 puta tjedno. Međutim zadnjih mjeseci je to svakodnevno. Muči ju trbuh i jako se napuše pa je doktorica dala testiranje na celijakiju i mlijeko i pšenicu. Pšenica je razred 1.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •