-
Bok cure, evo trebalo mi je neko vreme da procitam sve sto se napisale odnosno prozivjele, na moju nesrecu i ja sam jedna od vas ali kao sto vidim s tim se da zivjeti.
Mome Roku simptomi su se poceli pojavljivati oko treceg mjesec kad je ono malo jace zahladilo ove zime odnosno pred Bozic, primjenila sam manje vise sve sto ste napisale isprobala par kremica od Mustele i sad smo na a-derma. Zariste nam se svako malo promijeni bilo je iza vrat pa sad je pod vratom i oko pupka i pise guza cista.... imamo pamucne pelene ali na tom podrucju se jako tesko da uociti promjena da ide nabolje jer mokraca iritira kozu.
Neznam jesteli vi primjetila da ova zagrebacka voda koja je puna klora pospjesuje isusivanje koze i cini taj cijeli proces kompliciranijim. Cak sam probla iskuhavati vodu ili iz brite ali samo jednom dvaput kad je bilo najgore pa se mala promjena pokazal pa se opet isto.
Zanima me cure koje koriste termalnu vodu da mi malo detaljnije opisu od kuda vam ta vod i kako je upotrebljavaju.
Sobzirom da vec dugo niste pisale na ovaj topik pretpostavljam da ova zima vam nije problematican.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma